Categorieën
Blog

Spiriwiri of heel gewoon

Ik trek nog weleens een kaartje, vaak via Facebook. Live of in een gewoon bericht. Ik heb een aantal kaartendecks en daar maak ik dan een keuze uit. Soms voor iedereen hetzelfde kaartendeck, soms per persoon een andere. Net wat m’n gevoel me ingeeft.

kaartendecks Judith

Leuk vind ik dat en vaak is het heel treffend. Soms doe ik het met mijn dochter, mooi om te zien dat ze het eigenlijk heel gewoon vind. En eigenlijk is het ook gewoon. Ik (of zij) doe niets meer of minder dan intunen op jouw energie, wat straal jij uit, wat pik ik op. Welke kaart er dan getrokken wordt is voor jou van toepassing. Ik vertrouw er op dat die kaart bij jou past. Ik vraag me niet af of het zo is. Het bewijs ervoor is toch niet te geven.

http://www.louisaperreyn.com/webshop

2015-01-08-20-49-00 2015-01-08-20-50-55

Geloof je er niet in, vraag dan vooral geen kaartje aan me, zonde van ons beider energie. Geloof je er wel in? Voel je welkom eens mee te doen.

Wel een aantal algemeenheden erover:

  • Er komt vrijwel nooit een rechtstreeks antwoord op je vraag. Vaak is het een geste, een voorstel. het is aan jou wat je er vervolgens mee doet.
  • Het is een gevoelskwestie, vaak klopt het en soms niet, dan spelen er andere dingen mee. Dat is wat het is. Andere keer beter.
  • Ik doe het altijd met een goede intentie, ik heb geen belang bij de uitkomst of wat je er vervolgens mee doet, daar ben ik ook niet verantwoordelijk voor.

Hoe ik deze kaartendecks in mn bezit heb gekregen was een vraag die ik vandaag kreeg. Sommige heb ik in de winkel gekocht, dan voel ik of ze bij me passen, andere kreeg ik of kwam ik tegen en kocht ze toen. Ik ben vooral heel blij met het drakenorakel van Cathelijne Philippo, de maak werk van je droom kaarten van Louisa Perreyn en 2 sets van Doreen Virtue. Ook de ja maar dilemma kaarten vind ik fijn om mee te werken.

Mocht je willen dat ik een kaartje speciaal voor jou trek, dat kan, stuur me dan even een berichtje

2 reacties op “Spiriwiri of heel gewoon”

Reacties zijn gesloten.