Categorieën
benjijgelukkig.nu Blog

Bezig met iets nieuws

Ik zag dat het al bijna 2 jaar geleden is dat ik iets op deze website geschreven heb. Tijd voor een nieuw verhaal zou je zeggen. Ik heb genoeg te vertellen, deze keer over een opleiding die ik net ben gestart. Ik ga leren readen en healen. Eerst maar eens beginnen met wat het eigenlijk is.

Healing:
Een mens bestaat uit lichaam, geest en ziel en is daardoor een multi-dimensionaal wezen. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld, dat in zijn verschillende dimensies en energie frequenties alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. In de complementaire geneeswijzen is ‘healing’ een algemeen begrip waarmee verschillende vormen van energetisch werken kunnen worden bedoeld, zoals magnetiseren, reiki en therapeutic touch. Allen hebben als doel om via de bewerking van het energetisch veld het welzijn van de cliënt te bevorderen.

Reading
Is een manier van bewust “intuïtief” waarnemen van informatie die zich bevindt in je energie systeem (auralagen/chakra’s). Een reading geeft een beeld van wat er zich op dit moment  in je leven afspeelt en waarom.

Geleide meditaties

Je kunt via het inspreken van teksten, live of opgenomen mensen ook meenemen in healing en reading. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vind om deze geleide meditaties te maken en te geven. Op soundcloud kun je er een aantal vinden. Verder geef ik ze af en toe online of live. Dat kun je volgen via de Facebook pagina https://www.facebook.com/benjijgelukkig.nu.

Wil je er meer over weten? Stuur me gerust een mail.